Виховна година: “На порозі Новий рік”

25 грудня класний керівник  Дєнєжко С.А. разом з майстром виробничого навчання Бистровою Л.Є. провели виховну годину з групою 171 на тему: “На порозі Новий рік”.

Мета: ознайомити учнів із традиціями святкування Нового року у різних країнах світу, виховувати повагу до традицій, розвивати зацікавленість до традицій інших народів.

На порозі – Новий рік. Ми чекаємо на це свято особливо, тому що знаємо: незважаючи ні на які обставини, воно прийде і, можливо, принесе приємні зміни. Вороги стануть друзями, хворі забудуть про свої болячки, розлучені помиряться, той, хто прагне кохати, – зустріне, нарешті, свою єдину. Як добре, що люди всієї планети мають таке чарівне свято!

Свято породжується з традицій та теплої атмосфери, яка створює затишок та дарує святковий настрій. Традиція – це оберіг кожної країни, який своєю славною історією наповнює та звеличує її духовну скарбницю.

Кожен присутній на заході ще раз мав можливість згадати те, що знав і почути нове про новорічні свята, адже вступаючи до нового року, кожному з нас варто озирнутися назад, оцінити, як ми поводилися минулого року, що доброго та приємного встигли зробити, які спогади беремо із собою до року наступного.

Захід проходив весело і незабутньо з демонстрацією презентації, відео привітанням, конкурсами та “Чайною церемонією”