13 лютого викладач Піддубна Ю.А. провела виховну годину на тему: «День закоханих»

13 лютого 2015 року у Вищому професійному училищі суднобудування м. Миколаєва  викладачем іноземної мови  Піддубною Юлією Андріївною  проведена виховна година у гр. 131 та 391 на тему «День закоханих».

Учні разом з викладачем протягом уроку мандрували країною Любові і Кохання, блукали вулицями великого Щастя. Бо навіть не взаємна й нещасна любов осяває душу, залишається солодким болем-спогадом.

На уроці  використані крилаті фрази про кохання,учнями зачитані вірші про любов,провели  конкурси, загадки,переглянули презентації про кохання, підготовили сюрпризи-подарунки для своїх друзів у вигляді сердечок..

Юлія Андріївна розповідаючи  історію Дня святого Валентина та ознайомлюючи учнів з походженням свята всіх закоханих  ставила ціллю сприяти розвитку емоційно-почуттєвої сфери учнів, сприяти  згуртуванню учнівського колективу, формувати уявлення про естетичні норми спілкування між статями, виховувати повагу і любов до ближніх.

Учням було цікаво слухати,що  дружба, кохання, любов –  одвічні теми поезії,  музики, сенс повноцінного людського життя. Коханням «хворіли» в усі епохи. Але повторень немає, бо неповторні самі люди і кожне кохання. Учні привітали Юлію Андріївну з Днем народження, організували солодкий стіл та подарували один –одному валентинки.