24-26 березня в ВПУС з робочим візитом прибув Голова Правління Фонду Польської Палати Інвестиційного розвитку Юрченко В.М.

24-26 березня в училищє з робочим візитом прибув Голова Правління Фонду Польської Палати Інвестиційного розвитку Юрченко Володимир Миколайович.

Метою зустрічі є налагодження шляхів подальшої співпраці з підготовки висококваліфікованих робітників та проходження виробничої практики на провідних суднобудівних підприємствах Польщі, перепідготовка та підвищення кваліфікації дорослого населення на базі Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва з наступним працевлаштуванням на підприємствах Польщі.

Юрченко Володимир Миколайович познайомився з матеріально-технічною базою училища, зустрівся з педагогічним колективом. Під час зустрічі обговорювались питання спільного інноваційного та інвестиційного розвитку освіти та підтримки навчального закладу.

24 березня Юрченко В.М разом з директором Миколаївський ЗОСШ №1 ім. О.Ольжича Матіюком М.Г. були присутні на урочистой1 лінійці з нагоди нагородження дипломом переможця  в 4 – Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читаннях в номінації «Талант Ольжичевих читань».  Юрченко Володимир Миколайович мав нагоду виступити перед учнівським колективом про подальшу співпрацю з підприємствами Польщі.

25 березня був запрошений  на виховну годину до музею училища, яку провела класний керівник гр.№291 Мезінова Ольго Вікторівна і присвячену Дню визволення м. Миколаєва.

Увечері Юрченко В.М. зустрівся з випускниками училища, розповів про умови працевлаштування на провідних суднобудівних підприємствах Польщі.