22 квітня з традиційним візитом наш заклад відвідав представник з кафедри зварювального виробництва НУК ім.адм.Макарова

Підходе до завершення навчання учнів групи № 521, які готуються отримати диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Зварювальне виробництво». 22 квітня 2015р. з традиційним візитом  наш заклад  відвідав представник з кафедри зварювального виробництва Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова. У своєму виступі він довів до учнів про те, що вони після випуску з ВПУС м. Миколаєва мають право продовжити навчання на 3 курсі в університеті на бюджетній основі. Також він розповів про перспективну  професію інженера зі зварювання та про умови навчання. Своїм виступом він надихнув учнів на зміцнення зусиль по підготовці до державної кваліфікаційної атестації.

22 квітня 2015 р. у рамках співпраці учні нашого училища з професій «Кухар» та «Кухар. Бармен» відвідали екскурсію в Миколаївській філії Київського національного університету культури і мистецтв.

 

Екскурсію по університету проводили випускники нашого училища  2014 року: Галина Сальнікова та Денис Вербицький. Вони ознайомили учнів з перспективами їх майбутнього навчання та професійного розвитку.

Учні відвідали навчальні кабінети та бар-лабораторію. З ними були проведені цікаві конкурси професійного спрямування та майстер-клас з бармен-трейнінгу. Незабутні враження учні отримали від концерту за участю талановитих студентів університету. Багато учнів, відвідавши заклад, вирішили  після випуску з нашого училища, продовжити навчання в університеті.