Загальні збори трудового колективу

Загальні збори трудового колективу

Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва

 

30 червня 2015 року в училищі відбулись загальні збори трудового колективу. На порядку  денному  були  організаційні  питання  та  звіт  директора  училища         Глазачева Ю.Б.про проведену роботу з 28 вересня 2010 року по 30 червня 2015 року. На зборах були присутні 78 членів трудового колективу. У загальних зборах брали участь запрошені особи:  Кудря С.О.- головний спеціаліст відділу координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти департаменту  освіти,  науки   та молоді Миколаївської облдержадміністрації та представники соціального партнера ТОВ «МСП Ніка-Тера» Петров А.Г. – заступник начальника порту ТОВ «МСП Ніка-Тера»; Воронін О.В. – начальник 3-го вантажно-грузового району, колишній випускник училища; Ковальов С.Є. – радник голови товариства.

У своєму виступі директор ВПУС м. Миколаєва Глазачев Ю.Б. наголосив про те, що: «Цей звіт не тільки про мою роботу, але і підсумок роботи всього колективу, всіх його членів. Без колективної праці – відсутній результат.».

Після звіту директора виступили працівники училища: Дружинський А.І., Бистрова Л.Є., Ушакова Н.М. та Мельничук О.М., які у своїх виступах: надавали оцінку роботи директора, висловлювали пропозиції і побажання в подальшій роботі, пропонували роботу директора визнати задовільною та порушити клопотання продовження контракту строком на 5 років.

Також виступили представники підприємства соціального партнера – Петров А.Г., Воронін О.В., Ковальов С.Є. у своїх виступах наголосили на тому, що вони задоволенні результатами співпраці між підприємством та навчальним закладом, відмітили про наполегливість та цілеспрямованість Глазачева Ю.Б., яка є запорукою розвитку навчального закладу.

Кудря С. О. зазначила, що ВПУС користується авторитетом у Миколаївській області, це підтверджує високу професійну діяльність колективу училища, а також побажала успіхів у подальшій роботі.

Після виступів відбулось голосування, за результатами голосування загальних зборів трудового колективу роботу директора Глазачева Ю.Б. визнано задовільною та порушено клопотання про продовження дії контракту на 5 років.