Новорічні свята

Як відзначили новорічні та різдвяні свята у Вищому професійному училищі суднобудування м. Миколаєва

     Новорічні свята учні в нашому училищі відзначали 24 та 25 грудня. Розпочались вони новорічним квестом від лідерів учнівського самоврядування, в якому взяли участь чотири команди першого курсу (учні 121,131, 171 та 191 груп). Учні мали відгадати назви навчальних предметів, кабінети, в яких ці предмети викладають, були станціями вказаного маршруту квесту. Під час зупинок на станціях маршрутів учні виконували новорічні завдання. Останньою станцією призначення був кабінет директора. Найкраще справились з завданнями учні 191 групи, команда 131 групи посіла друге місце, третє у 171, а четверте у 121 групи відповідно.

Ще на початку грудня був оголошений екологічний конкурс для усіх груп училища «Ялинка без ялинки». 24 грудня компетентне журі у складі заступників директора Хиврич М.Є. та Лемещенко Т.В., а також викладача права  Мезінової О.В. оцінило роботи учасників. За підсумками конкурсу

І місце посіли учні 121 та 391 груп;

ІІ місце – учні 191 та 221 груп;

ІІІ місце –  учні 271, 131, 291, 231 груп.

Завершились новорічні свята концертом, який підготували для учнів та педагогічного колективу училища учасники гуртка «Художнє слово» під керівництвом художнього керівника Чернишкової А.Г.

Під час концерту переможців конкурсу «Ялинка без ялинки» та новорічного квесту привітав та вручив солодкі призи від МПС «Ніка-Тера» директор ВПУС Глазачев Ю.Б.

На різдвяні свята 12 січня у наш навчальний заклад завітали щедрувальники з козою. Вертеп у складі учнів та педагогів училища показав яскраве театралізоване дійство. Щедрувальники побували на уроках, в кабінеті директора та на педагогічній нараді. Вони побажали усім здоров’я, достатку та щастя у новому році!