Свято молодості й краси

Свято молодості й краси

     3 березня напередодні Міжнародного жіночого дня в гуртожитку училища пройшов конкурс «Весняна красуня». Сім чарівних дівчат змагалися за звання найчарівнішої. Вихователі гуртожитку Камінська Олена Віталіївна  та Гуменюк Тетяна Іванівна разом з бібліотекарем Лутай Юлією Олександрівною підгтували для дівчат складні випробування. Оцінювало таланти учениць журі, головою якого був Щербатюк Ярослав, голова Ради гуртожитку.

Під час перших трьох завдань дівчата почувалися «Попелюшками». Вони перебирали зерно, чистили яблука та готували бутерброди, і все це за обмежений проміжок часу. Найкраще з цими завданнями справилися Шумакова Ірина та Демиденко Анна.

В другому конкурсі ми побачили акторський талант наших дівчат. Найкращими актрисами стали Пихтіна Надія, Шумакова Ірина, та Крамарьова Олена.

А от танцювати наші дівчата вміють всі. Чарівний вальс, веселий «Танок маленьких каченят» та запальний «Бугі-вугі» дівчата відтанцювали на відмінно.

Всі учасниці конкурсу отримали титули весняних красунь в різних номінаціях та призи від справжніх джентельменів.

Нагородив учасниць конкурсу та  привітав  представниць кращої половини людства зі святом весни та краси директор училища Глазачев Юрій Борисович.

Вітаємо дівчат та дякуємо організаторам заходу за отриману естетичну насолоду!