«Нумо, дівчата!»

«Нумо,  дівчата!» у Вищому професійному училищі суднобудування

     4 березня в актовій залі нашого училища відбувся конкурс «Нумо, дівчата!». Участь у конкурсі взяли чотирі команди дівчат:

«Ромашки» – група 131;

«Юність» – група 191;

«Diversiti» – група 291;

«Екстрим» – група 391.

Оцінювало конкурс журі у складі:

Глазачев  Юрій  Борисович, директор училища, голова жури;

Білоножко Олена Виталіївна, приватний підприємець;

Бут Олена Миколаївна, директор ТОВ «Лакомка»

Лемещенко Тетяна Валеріївна, заст.  директора з НВихР,

Чугунова  Дарія Олексіївна, практичний психолог.

Розпочався захід з теплих привітань дівчатам  і жінкам від директора  училища Глазачева Юрія Борисовича. Також він висловив щиру подяку постійним спонсорам нашого училища, двом чарівним жінкам:  Олені Миколаївні Бут, директору ТОВ «Лакомка» та Олені Віталіївні Білоножко, приватному підприємцю,  й привітав їх з наступаючим святом.

Далі ведучі запросили на сцену дівчат-учасниць конкурсу. Першими привітання та презентацію показала команда «Юність». Дівчата продемонстрували, якою має бути сучасна дівчина та привітали суперників, журі і вболівальників веселими жартами.

Команда «Есктрим» показала кредо сучасної молоді, а команду «Ромашки» представив джентльмен Іван Малащук.

Дівчата з команди «Diversiti» показали в презентації свій акторський та співочий талант, а також продемонтрували сюрприз для свого майстра Гой Катерини Леонтіївни – привітавши її зі сцени.

Другий конкурс, в якому необхідно було скласти якомога більше слів з поданих літер,  показав наскільки багатий у дівчат словниковий запас та їх швидкість реакції. Найкраще справилась з завданням команда «Есктрим».

В третьому конкурсі дівчата показали свої таланти. Кожна команда представила яскравий естрадний номер.

Кожна команда стала переможницею в певній номінації та отримала солодкий приз від ТОВ «Лакомка» та грамоту.

На завершення конкурсу учасники заходу привітали всіх жінок, які працюють у ВПУС піснею «Мама» та фільмом про жіночу половину колективу.