День відкритих дверей у Вищому професійному училищі суднобудування м.Миколаєва

День  відкритих дверей у Вищому професійному училищі суднобудування м.Миколаєва

     21 квітня 2016 року наш заклад гостинно зустрічав випускників шкіл.  Учнівський та педагогічний колективи училища підготували для учнів цікаву екскурсію, виставку творчості, футбольні конкурси та основною родзинкою свята став концерт та презентація професій.

Відкрили концерт ведучі – Наконечна Анастасія, Ластовецька  Ольга та Ярошенко Володимир. Вони привітали гостей та розповіли про унікальність нашого навчального закладу.

Для всіх присутніх пісню «Україночка» виконали Батридінова Анастасія та Колісніченко Тетяна, а  Котубей Леонід, учень 291 групи, підняв настрій композиціями  групи «Антитіла» «Все красиво» та  Макса Коржа «Жить в кайф».

Учні кожної групи  в жартівливій формі представили переваги своєї професії та запросили випускників шкіл на навчання до училища. Шашлов Олександр прочитав оду дівчатам-кранівницям, а дівчата 131 групи  виконали  пісню про кранівниць. Хлопці 121 групи довели,  що почесна професія зварник по силі тільки мужнім та сильним. Веселі електрики показали яскраву хореографічну композицію, а дівчата-кухарі здивували всіх запальним твістом та піснею групи «Комбінація» «Два шматочки ковбаски».

На завершення заходу учні шкіл взяли участь у футбольних конкурсах та отримали грамоти за перемогу в них.