Чарівний вечір випускний

Чарівний вечір випускний

Червневий день відлунює святково,
І сміх, і квіти, й гомін голосний…
Зібрало нині свято нас чудове –
Прощальний вечір, вечір випускний.

Такими словами розпочалося урочисте свято прощання з випускниками нашого училища. Цього року в училищі випускається 120 кваліфікованих робітників та 15 молодших спеціалістів. На свято, яке відбувалось в Палаці культури Корабельного району, прийшли батьки, педагоги, друзі та родичі наших випускників. І ось хвилююча мить – під гучні оплески до зали увійшли випускники зі своїми наставниками.

Заступник директора Хиврич Марина Євгенівна  зачитала наказ про випуск учнів із училища. Першим привітав випускників директор училища – Глазачев Юрій Борисович. Він побажав учням щастя та щасливої долі. Почесний гість свята голова товариства ТОВ МСП «Ніка–Тера» Гайду Олександр Васильович побажав випускникам успішного працевлаштування та успіхів у життєвому шляху.

Щирі виступи прозвучали від класних керівників Логвіної Ірини Євгенівни  та Горячевої Ірини Вікторівни, привітали учнів і майстри в/н Озерова Оксана Олександрівна та Меркулова Жанна Юрівна.

Не залишилися в боргу і випускники. Вони яскравими концертними номерами, зворушливими віршами та веселим  відео привітанням  подякували педагогам за працю і виховання.  Також випускники склали свій «наказ» педагогічному колективу.

Завершилося свято зворушливим відео привітанням від педагогічного колективу.
Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Життя – це шанс. Скористайся ним!
Життя – це краса. Милуйся нею!
Життя – це мрія. Здійсни її!
Життя – це виклик. Прийми його!
Життя – це обов’язок. Виконай його!
Життя – це скарб. Бережи його!
Життя – це любов. Насолоджуйся нею!
Життя – це удача. Шукай цю мить!
Життя таке чудове. Не марнуй його!
Це твоє життя. Бережи його!

Щасливої вам дороги!