День знань у Вищому професійному училищі суднобудування

День знань у Вищому професійному училищі суднобудування

     Перше вересня! Початок навчального року. Цього року майже 200 учнів влилися в нашу велику училищну родину. Навчальний рік розпочався традиційно святковою лінійкою. Та цього року  лінійка проходила по особливому урочисто та патріотично, з душевним піднесенням та відчуттям болю за майбутнє Батьківщини, адже саме цього року Україна відзначає 25 років Незалежності.

Всіх присутніх з початком навчального року привітав директор училища Глазачев Юрій Борисович. За підсумками 2015-2016 навчального  року найкращі учні отримали грамоти.

Звучали патріотичні пісні. З Днем знань усіх привітала приватний підприємець Білоножко Олена Віталіївна.

На перший урок до училища завітав почесний гість голова товариства ТОВ МСП «Ніка–Тера» Гайду Олександр Васильович. Він привітав усіх з початком нового навчального року та подарував учням електричну плиту у гуртожиток.

Перший урок, присвячений 25-річчу Незалежності України «Я – це Україна!», проведений єдиним уроком для учнів І-ІІІ курсів за участю батьків, педагогів і громадськості. Класні керівники груп першого курсу підготували цікаві факти про Україну, про народ та історію нашої Батьківщини. Декламувалися вірші, звучали пісні. Особливого змісту на вустах кожного набували слова Державного Гімну України, бо вони давали силу нашим бійцям, зміцнювали волю, гартували тіло, кликали душу до бою на захист такої рідної серцю Батьківщини та сповнювали надії і великої любові до всього українського, до свого краю, до своєї неосяжної, квітучої, єдиної, соборної України.

Розпочинаються буденні дні навчального року. Проте серцевиною усього навчально-виховного процесу має стати потужна система формування особистості учня, його професіоналізму та ціннісних орієнтирів: відстоювання національних інтересів, української державності, єдності та соборності України.

Миру Вам!