День працівників освіти

День працівників освіти у Вищому професійному училищі

суднобудування м. Миколаєва

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Відбулося таке свято і у Вищому професійному училищі суднобудування м. Миколаєва. В актовій залі зібрався весь колектив училища. Зі святом всіх  працівників училища привітав директор Глазачев Юрій Борисович.

На свято були запрошені й почесні гості – педагоги  нашого училища минулих років. За вагомий внесок в розвиток училища та багаторічну сумлінну працю  їх було нагороджено грамотами.

Учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, запальними танцями привітали педагогів учні 421, 331, 291 та 191 груп.Майстер в/н Редіце К.С. виконала для всіх пісню.

Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники училища від  веселого відео привітання, яке підготували наші учні.

 

  Родзинкою заходу став веселий батл між викладачами та учнями, де вони показали свою ерудицію, спритність та почуття гумору. Переможених у цій грі не було.

Отже, в цей чудовий день хочемо побажати всім працівникам освіти.

Щастя і здоров’я міцного!

Учнів вдячних!

Чистих світанків,

Сонячних ранків!

Промінь сонця

в кожне віконце!

Ніжної ласки,

Душевної казки,

Щастя без ліку

І довгого віку!