1 вересня – День знань

День Знань – особливий день у житті кожного учня. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Традиційно 1 вересня колектив вищого професійного училища суднобудування зустрічає першокурсників. Розпочався 65 навчальний рік нашого училища урочистою лінійкою.

Під гучні оплески учнів, педагогів та гостей училища на лінійку вийшли першокурсники у супроводі своїх наставників – класних керіників та майстрів виробничого навчання.

Пролунав гімн України, піднято прапор, урочисту лінійку оголошено відкритою.

Директор училища Глазачев Юрій Борисович привітав усіх присутніх з початком навчального року та побажав плідної праці, здоров’я та успіхів у навчанні. Привітати колектив училища прийшов  і предтавник ТОВ МСП “Ніка-Тера”, радник голови товариства  порту Анатолій Дворник. Він подарував нам м’ячі для уроків фізичного виховання

Приймали привітання сьогодні і кращі учні училища,  які за підсумками 2016-2017 навчального року отримали грамоти та слова подяки від педагогічного колективу училища.

Для всіх присутніх співали Леонід Котубей, випускник 2017 року та Марія Павлішина

Завершилась лінійка щирими побажаннями від педагогів училища та першим дзвоником, який запросив учнів на перший урок за темою “Україна – це Європа!”