Захист дипломних робіт кухарів.

Вітаємо випускників групи № 4, які 28 січня 2014 р. захищали дипломні роботи та за рішенням Державної кваліфікаційної комісії усім присвоєно робітничу кваліфікацію кухаря 4 розряду!

Члени державної кваліфікаційної комісії, на чолі із Білоножко Ніною Іванівною (директор ТОВ «Корабел – Юг») відмітили високий рівень підготовки учениць.

Випускниці Онисько Тетяни (тема дипломної роботи «Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього») головою державної атестаційної комісії було запропоновано робоче місце.

Випускниці Сьомушкіна  Євгенія («технологія приготування смажених м’ясних став великими шматками») та Мусієнко Ольга («Технологія приготування розсольників і солянок») захистили дипломні роботи на 12 балів.

До  дипломних робіт учениці у якості додатків підготували муляжі страв та електронні версії презентацій за темами дипломних робіт.

Окремі випускниці розробили авторські технологічні карти та блюда.

Члени педагогічного колективу, що брали участь у професійній підготовці учениць та адміністрація училища побажали дівчатам досягти у професії найкращих результатів та знайти щастя у особистому житті.

Дорогі наші випускниці, педагоги Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва завжди будуть раді Вас бачити у стінах закладу!