Вище професійне училище суднобудування міста Миколаєва

Правила поведінки здобувачів освіти у Вищому професійному училищі суднобудування м. Миколаєва

 

Правила розроблені з метою створення в навчальному закладі належних умов, які б сприяли успішному навчанню та оволодінню здобувачами освіти обраною професією, забезпечення повноцінного фізичного, психічного, соціального й духовного розвитку особистості.

І. Загальні положення:

II. Поведінка під час занять:

Здобувачам освіти суворо забороняється:

ІІІ. Поведінка до початку занять, на перервах і після закінчення занять

Здобувачам освіти суворо забороняється:

Фізична конфронтація, залякування і знущання є неприпустимими формами поведінки, здобувачі освіти повинні звернутися до свого класного керівника,  адміністрації закладу за допомогою, якщо проти них здійснюються протиправні дії, або якщо вони стали свідками таких дій стосовно інших.

V. Заключні положення:

Здобувач освіти Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва може бути відсутнім на теоретичному та практичному заняттях тільки з наступних причин:

Дані правила поширюються на всіх здобувачів освіти і обов’язкові до виконання на території навчального закладу та за його межами. У разі невиконання даних Правила поведінки здобувачів освіти  застосовуються заходи впливу передбачені Законами України та Статутом Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва