Конференція «Творчий потенціал молоді як фактор стратегічного розвитку суспільства»

У КОЖНІЙ ЛЮДИНІ Є СОНЦЕ, ТІЛЬКИ ДАЙТЕ ЙОМУ СВІТИТИ

Під таким гаслом протягом 06-07 червня 2018 року на базі нашого училища було проведено навчально-практичну конференцію обласного центру по роботі зі здібною молоддю закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Творчий потенціал молоді як фактор стратегічного розвитку суспільства», ініційована Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області та підтримана департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.
Це були два насичених позитивними враженнями дні
06 червня 2018 року для учасників конференції та супроводжуючих осіб представниками керівного складу товариства з обмеженою відповідальністю «Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера» проведена екскурсія підприємством.

Після екскурсії для привітання гостей в актовій залі училища відбувся святковий концерт, що , було урочистим відкриттям конференції.
Учні познайомилися одне з одними та розповіли про свої вподобання та хобі, а ввечері долучилися до участі у музично-розважальній програмі «Вечір знайомств».
Педагоги – супроводжуючі особи презентували досвід організації та роботи зі здібною молоддю у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області, де працюють.
Протягом 07 червня 2018 року усі охочі оглянули виставку творчих робіт, підготовлених учнями або колективами учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
Учні – учасники заходу презентували власні творчі та дослідницькі проекти, створені у 2017-2018 навчальному році; навчали товаришів, ділилися нехай ще маленьким, але власним досвідом, надавали поради та рекомендації.
Усі проекти, представлені на конференції, відзначені сертифікатами учасника конференції.