День Перемоги у ВПУС

День Перемоги у ВПУС

Знов білим цвітомвкрилися сади,

 І знов приходить свято Перемоги…

Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії.

У травневі дні вся Україна відзначає дві визначні дати – День пам’яті та примирення – 8 травня, та День Перемоги над нацизмом – 9 травня. І в нашому училищі було відзначено ці пам’ятні дні.  5 травня в актовій залі училища проведено театралізовану виставу “Ніхто не забутий, ніщо не забуте!”

На свято був запрошений учасник війни Гололобов Федір Семенович, який розповів учням про свою участь у війні та побажав усім мирного неба та щасливої долі. Учні привітали Федора Семеновича квітами та теплими словами.

6 та 9 травня учні та педагоги училища взяли участь в урочистостях, присвячених Дню Перемоги в Корабельному районі та на Соборній площі  м.Миколаєва.

Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.