Предметний тиждень МК викладачів та майстрів в/н професій громадського харчування та послуг.

З 23.10 по 27.10 2017 р в училищі проходив тиждень методичної комісії викладачів та майстрів в/н професій громадського харчування та послуг.

У рамках тижня було проведено такі заходи:

23.10.2017 конкурс плакатів, в якому взяли участь усі групи училища;

24.10.2017 конкурс вареників між групами 291 та 391. Основними критеріями визначення переможців були якість, смак та подача страви. Готували вареники з картоплею та капустою. Оцінювало страви журі у складі: Фефелової Ю.М, голови МК та Гой К.Л майстра в/н 191. Переможених не було. Всі кухарі отримали найвищі були та почесні грамоти.

25.10.2017 проведено вихідний захід в гуртожитку «Веселі кухарі», брали участь у ньому 2 команди учнів, що проживають у гуртожитку. Конкурс складався із різноманітних завдань:

І завдання – візитна карта команд, в ньому необхідно було пояснити назви команди « Пельмяши» та «Печеньки».

ІІ завдання – розминка, кожна команда відповідала на 9 питань,

У третьому конкурсі. Учні змагалися на спритність, необхідно було зліпити вареника та почистити картоплину.

У конкурсі « Ласунка», капітани команд мали продегустувати варення та визначити, з яких ягід чи фруктів воно зварене

За підсумками усіх конкурсів, команди набрали однакову кількість балів та стали переможцями і отримали солодкі винагороди

26.10.2017 відбулась посвята учнів 191 та 5 груп в кухарі, яка приурочена до міжнародного Дня кухаря.

 

Учні підготували концертну програму, а викладачі та майстри – веселі конкурси та розваги.

Учні змагалися на швидкість одягання та знімання спецодягу, відповідали на кулінарні питання, носили воду одноразовими стаканчиками.

У конкурсі «Попелюшка» учні на швидкість перебирали крупу.

Далі учні проголосили клятву кухарів та отримали значки і були офіційно прийняті у сім’ю кухарів.