Адміністрація

 Директор ВПУС м. Миколаєва Глазачев Юрій Борисович закінчив Мінське вище військово-політичне училище. Педагогічний стаж – 32 роки. З 2005 року працює на посаді директора училища.  Є спеціалістом вищої категорії та має педагогічне звання “Старший викладач”. Власним професійним кредом вважає висловлювання Ендрю Собеля: “Нехай ваша команда складається з професіоналів самих різних якостей. Змішайте фахівців з універсалами, заохочуйте дружню змагальність, і ви побачите, як з’явиться багато нових ідей!”

 

 

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Хиврич Марина Євгенівна закінчила Миколаївський  державний педагогічний інститут за спеціальністю вчитель історії та права. Її педагогічний стаж – 22 роки. Марина Євгенівна є  методистом вищої категорії та викладачем І категорії.  У 2011 р. успішно пройшла «Курс Microsoft із цифрових технологій». За основу свого професійно-педагогічного кредо вона взяла думку  Ж. Жибера «Дітям більше потрібен зразок для наслідування, наче критика».

 

Заступник директора  з навчально-виховної роботи Лемещенко Тетяна Валеріївна. Педагогічний стаж – 16 років. З 2015 року працює на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи. Поділяє думку Оскара Уайльда “Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими”.

 

 

Старший майстер училища Гуменюк Володимир Миколайович    закінчив Миколаївський політехнічний технікум та Миколаївський педагогічний інститут. Педагогічний стаж 33 рік. З 2001 року на працює на посаді старшого майстра. Його професійне кредо: “Дарувати дітям радість праціпробуджувати в їхніх серцях почуття гордості і власної гідності.”

 

 Методист училища  Кальянова Лілія Анатоліївна закінчила Миколаївський державний педагогічний університет. Викладач І категорії, педагогічний стаж 26 років.