Урочиста лінійка першого дзвоника “Прагнемо миру”

Науки храм всім двері відчиняє

До мудрості, до класу кличе всіх,

І ми сьогодні радо зустрічаєм

Найменших-першокурсників своїх.

Для багатьох вересень – це не тільки початок осені, а й новий навчальний рік. Ось і в цьому році  в стінах нашого училища пролунав 65й перший дзвоник.

В 2018 році поріг училища переступило близько 200 першокурсників. Серед цих учнів майбутні кухарі, зварники, кранівники, електромонтери та складальники металевих суден.

      

Учнів з початком нового навчального року привітав директор училища Глазачев Ю.Б. і побажав успіхів в навчанні.

На свято було запрошено вірних друзів та соціальних партнерів – МСП “Ніка-Тера”. Гостей зустріли “Хлібом і сіллю” і вручили традиційний каравай зі словами вдячності за багаторіччну співпрацю.

Капітан порту МСП “Ніка-Тера”  поздоровив від всього колектива всіх учнів і педагогічний колектив училища з початком нового року, побажав яскравого і продуктивного року. Також МСП “Ніка-Тера” подарували національні костюми в які були одягнені наші ведучі.

На урочистій лінійці були нагороджені найкращі учні училища, а першокурсникам вручили ключ від країни знань.

Перед тим як прозвенів перший дзвоник, педагоги засіяли пшеницею першокурсників на врожай гарних оцінок.

Після урочистої лінійки для учнів першого та другого курсів відбувся перший урок знань “Прагнемо миру”, де спочатку учнів привітала секретар Корабельної ради ветеранів Марія Зайкова.

Ведучі та учні зуміли задати такий високий та партіотичний тон, що всі учні слухали, затамувавши подих, а мініатюра про зустріч душі загиблого батька з ненародженим сином незалишили байдужими нікого.

Марія Зайкова побажала “Щоб цей ювілейний рік училища був роком здобутків і завершень”.