Best кухар

У суботу, 24 листопада, в Миколаєві пройшов конкурс з кулінарного мистецтва і сервісу серед юніорів «Best кухар / Миколаїв гастрономічній». Щоб позмагатися за звання кращого, з усієї України з’їхалися студенти профільних навчальних закладів. За підсумком змагань кубок залишився в місті.

Почесним журі конкурсу стали відомі миколаївські та всеукраїнські шеф-кухарі, власники кондитерських, експерти та розробники аналітичних продуктів в сфері туризму, доценти і професори Київського університету культури.

За підсумком же самих змагань і колективний, і індивідуальний кубки залишилися в Миколаєві.  Перше місце посів су-шеф одного з недавно відкритих місцевих ресторанів. Гранд-прі отримали учні 391 групи Вищого професійного училища суднобудування м.Миколаєва Лемещенко Софія, Ланник Ганна та Костомарова Крістіна.

Вітаємо наших переможців!