Участь у конференції-захисті творчих проєктів здібної учнівської молоді ЗПО (ПТО) області

З нагоди відзначення Тижня професійної освіти в Україні в рамках Європейського року навичок 2023, оголошеного в Європейському Союзі, з метою підтримки й розвитку обдарованої молоді, виховання духовно багатої, соціально активної творчої особистості 26 травня 2023 року департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області  проведено обласну конференцію-захист творчих проєктів здібної учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області .

Наш навчальний заклад представила Гучек Анастасія з проектом “М. М. Аркас: аспекти культурної ідентифікації”. Куратором була викладач історії Мезінова О.В..

Вони дослідили життя та творчість видатного миколаївця. Діяльність “Просвіти”, музика до опери “Катерина”, заснування Миколаївського яхт-клубу. Образ М. М. Аркаса належить не лише історичному минулому. Як актуалізований компонент нашої пам’яті і свідомості, він продовжує залишатись невід’ємним складником регіональної культурної спадщини.