Рідне училище, прощавай!

Рідне училище, прощавай!

     Місяць червень традиційна пора випускних вечорів. Перегортаючи календар день за днем, учні чекають цього дня. Випускний вечір – свято, яке буває в житті кожної людини, в ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання.

30 червня 2015 року відбувся випускний вечір для учнів Вищого професійного  училища суднобудування м. Миколаєва на базі Міського будинку культури Корабельний. На свято завітали: колектив, випускники та їх батьки, а також представники підприємств. Позаду залишилися хвилюючі моменти екзаменів, конкурсів, захисту дипломних проектів.

Святково прибрана зала була наповнена атмосферою творчості. Під українськими рушниками до залу запросили випускників навчальних груп: «Електрогазозварник», «Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «Машиніст крана (кранівників)», «Токар», «Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування», «Кухар. Бармен» та які отримати путівку у самостійне життя, а саме атестати та дипломи.

В своєму виступі директор училища Глазачев Юрій Борисович, побажав випускникам знайти своє місце в житті.  Час змінює все, що оточує нас. Довга життєва дорога людини нелегка й мінлива. Навчальний заклад дає путівку в нове життя. Попереду – мрії, надії, сподівання, позаду – батьківський поріг, вірні друзі, викладачі, рідне училище і світлі аудиторії.
Цей день – перший крок у доросле життя. Нехай щастить Вам, друзі, в житті та хай здійсняться Ваші добрі мрії.

Хвилюючим моментом було нагородження Почесними грамоти  класним керівникам, майстрам виробничого навчання, учням, за активну участь в житті училища, сумлінне відношення до навчання. Окрема подяка була висловлена батькам учнів за активну співпрацю зі училищем.

3 учня: Крамаренко Василь, Радіонов Олександр та Поберецький Віталій, отримали дипломи  з відзнакою та грамоти за відмінне навчання та активну участь у творчому  житті училища.

Юрій  Борисович  наголосив, що тільки в країні, яка дбає про виховання та навчання своїх нащадків, є майбутнє.

Перед учнями з концертною програмою виступили провідні артисти м. Миколаєва – народна артиста України Олена Белоусова, солісти  народного ансамблю бального танцю «Грація» Олександ Почтаренка та Анастасія Богуславська, студенти коледжу Мистецтва.