День працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

В цей день у нашому училищі проводився День самоврядування. Учні старших курсів самостійно проводили уроки. Вони сумлінно підготувалися до проведення уроків, в свою чергу учні з повагою поставилися до них та намагалися не заважати проведенню уроків.

Після уроків відбувся святковий концерт. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив.

До нас прийшли наші педагоги-наставники, які відпрацювали тут не декілька років, а майже все своє життя вихованню гідних, вихованню учнів та висококваліфікованих  робітників. Вони були нагороджені почесними грамотами та привітаннями.

Учні підготували чудові концертні номери й привітання, співали пісні та танцювали вальс, хип-хоп та брейк данс, а також продемонстрували  веселі та чутливі відео про наших педагогів.

Наприкінці святкової програми виступили самі педагоги з комічним номером.

Після концертної програми всіх педагогів запросили до нашої їдальні, де «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера» підготував солодкий подарунок для педагогічних працівників. День вчителя проведений у нашому Вищому професійному училищі суднобудування пройшов яскраво. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники нашого училища від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. Праця вчителів є почесною і шанованою. І головною винагородою є те, що про них постійно пам’ятають.